当前位置:考试网  > 试卷库  > 学历类  > 自考  > 自考专业(社区护理)  > 护理社会学概论  > 影响护士角色作用发挥的因素
试题预览

影响护士角色作用发挥的因素

查看答案
收藏
纠错
正确答案:

1)个人对护士角色内涵缺乏认识,思想准备不足2)旧医学模式和社会偏见的影响3)护理发展、社会需求提高使护士心理压力加大4)工作任务繁重的影响5)生物节律的影响6)社会角色冲突的影响7)职业危害的影响

答案解析:

暂无解析

你可能感兴趣的试题

1988年,中共中央和国务院决定建立的经济特区是()。

让现有的献血者参与教育活动是一种吸引新献血者的最有效的方法。

1937年,日本帝国主义发动全面侵华战争的标志是()。

人投敌叛国,被称为汉奸一号的是。周佛海陈公博张国焘汪精卫李汉俊在加入国民党期间也是革命的,故不能认为他是叛徒。

当组织中的工作是非例行性工作(不易了解,需对个别问题设计解决方案),且环境无法预测时,组织结构宜采用有机的结构。

热门试题 更多>
The agricultural revolution in the 19th century involved two things :the invention of labor-saving machinery and the deyelopment of scientific agriculture.Labor-saving machinery naturally appeared first where labor was scarce. “In Europe ,”said Thomas Jefferson ,“the object is to make the most of their land ,labor being abundant:here it is to make the most of our labor ,land being abundant. ”It was in America , therefore,that the great advances in 19th century agricultural machinery first came. At the opening of the century ,with the exception of a crude plow farmers could have carried pracically all of the existing agricultural implements on their backs ;by1860,most of the machinery inuse today had been designed in an early form.The most important of the early inventions was the iron plow.As early as 1790 Charles Newbold of New Jersey had been working on the idea of a cast-iron plow and spent his entire fortune in introdueing his invention.The farmers,however,would have none of it ,claiming that the iron poisoned the soil and made the weeds grow.Nevertheless,many people devoted their attention to the plow ,until in 1869 James Oliver of South Bend ,Indiana,turned out the first chilled-still plow. ? 1. What is the main topic of the passage ? a.The need for agricultural advances to help feed a growing population. b.The development of safer machines demanded by the labor movement. c.Machinery that contributed to the agricultural revolution. d.New Jersey as a leader in the agricultural revolution. 2. The expression “make the most of ” in Line 4is closest in meaning to which of the following ? a.get the best yield from  b.raise the price of  c.make full use of  d.earn a living on 3. Which of the following can be inferred from what Thomas Jefferson said ? a.Europe was changing more quickly than America. b.Europe had greater need of farm machinery than America did. c.America was finally rnning out of good farmland. d.There was a shortage of workers on American farm. 4. It can be inferred that the waord “here”in Line 4 refers to_____. a.Europe b.America c.New Jersey d.Indiana 5.What point is the autor making by stating that farmers could carry nearly all their tools on their backs? a.Farmers had few tools before the agricultural revolution b.Americans were traditionally self-reliant. c.Life on the farm was extremely difficult. d.New tools were designed to be portable.
试题分类: 自考专业(英语)
练习次数:0次
试题分类: 自考专业(行政管理)
练习次数:0次
试题分类: 自考专业(护理)
练习次数:0次
试题分类: 自考专业(英语)
练习次数:0次
试题分类: 自考专业(护理)
练习次数:0次
试题分类: 自考专业(社区护理)
练习次数:0次
试题分类: 自考专业(护理)
练习次数:0次
试题分类: 自考专业(行政管理)
练习次数:0次
试题分类: 自考专业(行政管理)
练习次数:0次
扫一扫,手机做题